štvrtok 7. januára 2016

Pridali sa!!! Hakuei



Jméno postavy, g+ meno: Hirohide Tanaka, Hirohide Tanaka (HAKUEI)
Skupina: PENICILLIN
Věk: 580
Bytost: Potomok Lokiho/Inkubus
Pozícia: Ochránca
Sexuální orientace: bisexuál
Student/Učitel: študent
Hodín na rpg: aspoň tú hodinu denne ~


Příběh postavy:
Viete si predstaviť, že by ste sa nedokázali zaradiť len pod jeden druh, len k jednej rase? Že by ste sa nemohli plne hlásiť k žiadnemu druhu bytosti? Presne tak, boli by ste kríženec. Či už chcete alebo nie, u istých bytostí je priam neprípustné, aby existoval jedinec, ktorý nemá čistú krv – hlavne ak ide o nejakú z vážených rodín.

Žiaľ, Hakuei je práve jedna z týchto výnimiek, na čo aj doplatil. Čo sa týka matky a jej strany rodiny, tak tú nikdy nevidel – aspoň si teda na ňu nepamätá. Skrátka o neho neprejavili takmer žiadny záujem. Otca síce tiež nikdy nevidel, no ten mu aspoň zabezpečil bývanie – v starom opustenom sídle, kde sa o neho spočiatku staralo pár podriadených bytostí. Avšak „na oplátku“ prišiel Hakuei o svoje pravé oko.

Zo začiatku trávil svoj život hlavne zavretý v sídle, obsluhovaný služobníctvom, ktoré sa staralo o jeho výchovu. Bolo im nariadené, aby čo najmenej vychádzal von. Dokonca miesto toho, aby navštevoval školu, mu bol zabezpečený súkromný domáci učiteľ. Napriek tomu sa mu podarilo vykĺznuť von hocikedy sa mu zachcelo. A čím bol starší, tým sa táto túžba po vonkajšom svete mimo stien budovy stupňovala.

Ubehlo niekoľko desaťročí a on sa ocitol v sídle sám, žiadnu pomoc prisluhovačov nepotreboval.. Konečne mu bola dopriata obsolútna voľnosť, po ktorej tak dlho túžil. Každý deň sa vytrácal do najbližšieho mesta, kde si získaval nové známosti. Vznikali priateľstvá, prípadne prvé lásky. Niektoré zo známostí vydržali aj dodnes, iné zase zanikli – či už v dôsledku sporov alebo krátkosti života určitých bytostí.

Napriek tomu mu ale stále čosi chýbalo, stále nebol so svojim životom spokojný. Prišiel mu akýsi monotónny, nezáživný, zbytočne zdĺhavý. Keď sa to tak vezme, tak sa v jeho živote nikdy nič prevratné nestalo, nezažil žiadnu tragédiu. Svojich rodičov síce nepoznal, no popravde mu snáď ani nikdy nechýbali. Chcel stále zažiť niečo viac.

...A tak sa teraz nás šarmantný pán nachádza na MG Academy. Prišiel len na malú chvíľu utíšiť nudu, prišiel sa trochu zabaviť? Alebo má nejaký predom premyslený cieľ?
To nevie nik iný, než on sám.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára